interieur | utrecht

Interieur te UtrechtInterieur te UtrechtInterieur te UtrechtInterieur te UtrechtInterieur te UtrechtInterieur te Utrecht

 

 

De opdrachtgever wenste een geheel verzorgt ontwerp, dat vervolgens in fases wordt gerealiseerd. Dit interieur project te Utrecht vroeg daarom om een intergrale aanpak, er is aandacht besteed aan de ruimtelijke en constructieve indeling, het materiaalgebruik, het kleurgebruik, een lichtplan en maatwerk.

Het verzoek om een open haard heeft geresulteerd in een op maat gemaakte kastenwand, die de verbindende factor tussen keuken en woonkamer is geworden. Dit meubel herbergt de open haard, een zitplek, een fotowand, opbergruimte en keukenapparatuur.

De bestaande ruimte werd duidelijk in tweeën gedeeld door de schuine wand tussen keuken en leefruimte, waardoor er in de keuken een ongedefinieerde plek bestond. Door de wand van plafond tot 400 mm boven vloer te verwijderen en daar een plantenbak van te maken verdwijnt de eerder genoemde doelloze plek. Het groen is een transparante onderbreking tussen twee ruimtes, die de omgeving aankleedt. Kortom, een uniek, ruimtelijk en warm interieur.

Skills: Interieur