verbouw villa

  • Verbouw Villa

 

Opvallend in schoonheid is deze villa in het Land van Heusden en Altena. Vroeger was het een doorsnee jaren ’90-woning, zoals er vele zijn in Nederland. Door de interne verbouw is het woonhuis bijna niet meer herkenbaar. Deze woning is met liefde herontworpen en verbouwd. Alle ruimtes zijn op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgevers.

De ‘logica’ van het woonhuis was voor de architect een van de belangrijkste uitgangspunten. Voorheen was de keuken te klein, de woonkamer te groot en zelfs het kantoor stond in deze living. De eigen logica van de woning heeft gezorgd voor een heldere indeling, waarbij alle ruimtes qua grootte en positionering ten opzichte van elkaar in balans zijn. 

De vele zichtlijnen tussen de verschillende ruimtes maar ook die naar buiten, maken de woning tot een licht en dynamisch huis. Deze ruimtelijkheid verbindt alle vertrekken. 

 

Heldere lijnen en ‘minimalistisch’ ruimtelijk design hebben er voor gezorgd dat de opdrachtgevers de mogelijkheid hadden om hun eigen sfeer in te passen.

Door de integrale aanpak tijdens de bouw, de precisie van alle betrokken partijen, de hoogwaardige detaillering en materiaalgebruik is deze villa een indrukwekkende verschijning. 

De opdracht

  • Ruimtelijke indeling
  • Ontwerp interieur
  • Ontwerp maatwerk meubilair
  • Lichtadvies, Licht & Electra plan
  • Bouwbegeleiding

 

Ook een eigen huis verbouwen?
Wij kunnen je hierbij helpen: van een eerste schetsontwerp tot bouwaanvraag en bouwbegeleiding. Heb je al ideeën of alleen nog maar wensen? En passen onze ontwerpen bij jou? Neem dan contact op.

 

Skills: Design, Interieur