villa vught

Villa VughtVilla VughtVilla VughtVilla VughtVilla VughtVilla VughtVilla VughtVilla Vught

 

 

Villa Vught heeft een traditioneel klassiek uiterlijk, dat niet direct in een stijlgroep te vangen is en waarom zou dat ook moeten? De bosrijke omgeving was een belangrijk gegeven tijdens het ontwerp proces, de relatie met buiten werd leidend en een specifieke architectonische stijl werd ondergeschikt. 

De woonkeuken en leefruimte zijn beiden verbonden, middels openslaande deuren, met de groene tuin. De strakke donkere kozijnen versterken nog eens deze verbinding, doordat ze het zicht op de tuin met bosrijke omgeving prachtig inkaderen. Deze inkadering is toegepast in iedere leefruimte van het huis.

Daarnaast was functionaliteit een vereiste voor de opdrachtgevers. Korte looplijnen, praktisch in te delen ruimtes die tevens van functie kunnen veranderen. Zo is de ruimte aan de voorzijde op de begane grond te gebruiken als speelkamer, maar desgewenst ook als kantoor aan huis. De woonkeuken is de ruimte waar het gezin leeft, vanuit hier zijn dan ook de multifunctionele ruimte en woonkamer direct te bereiken, maar tevens af te sluiten middels kamer-en-suite deuren. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een ruime badkamer. Een van de ruimtes naast de badkamer is in de toekomst op te delen in een extra badkamer en walk-in-closet, die direct vanuit de master slaapkamer te bereiken zijn.

Villa Vught zal zich aanpassen aan de behoeften van het gezin!

Skills: Architectuur