Verbouwing start na bouwvak

  • Verbouwing Genderen

De bouwvak is voorbij en we starten direct met een GROOTSE VERBOUWING in Genderen.
Van keuken, woonkamer, kantoor, hal, bijkeuken tot badkamer… alles wordt onder handen genomen.
De constructieve ingrepen zullen de woning voorzien van een zeer ruimtelijke indeling, met de keuken als HART VAN HET HUIS. Als herinnering hierbij de bestaande situatie vastgelegd op foto én een sneak preview van wat het gaat worden!

Badkamer 02

Badkamer 02. Inmiddels is het grove werk in de badkamer te ‘s-Hertogenbosch afrond. De vloer is op afschot gelegd, de elektra is verlegd, de vloer is gelegd en de wanden zijn gestuct. Voordat er geschilderd kan worden moet eerst al het vocht uit de wanden zijn. Na het schilderwerk wordt het sanitair bevestigd, de ruimte gestyled en krijgt de badkamer een nieuw leven!

  • Badkamer Renovatie

 …

Badkamer 01

Badkamer 01. De renovatie van de badkamer is van start gegaan! De inmiddels zeventien jaar oude badkamer is ontdaan van zijn interieur en is klaar om opnieuw aangekleed te worden. Laat op de avond zijn de afmetingen van de wandlamp en de spiegel bepaald, zodat de volgende dag direct begonnen kan worden met de aanleg van elektra. Daarna zal achtereenvolgens het plafond worden gestuct, de douche en de vloer worden betegeld, de tegels worden gevoegd, de wanden worden gestucd en tot slot zal het sanitair bevestigd worden.


  • Badkamer Renovatie