Profielfoto


Een eigen huis (ver)bouwen is voor velen een droom, die Architectuurstudio IR kan verwezenlijken. Wij zorgen voor een ontwerp op maat en een zorgeloos bouwtraject. Ben je opzoek naar een woning dat past bij jou en niet alleen voldoet aan de norm? Een woning die vanuit zijn contextuele logica is ontworpen, met aandacht voor precisie, harmonie en ruimtelijke beleving, dat rekening houdt met jouw toekomst? Heb je een kavel of een bestaande woning  op het oog en spreken onze ideeën je aan?

Architectuurstudio IR is een multidisciplinair bureau dat zich bezighoudt met architectuur, interieur en design. Het bureau is in 2011 opgericht door ir. Ilse van Rosmalen, met de gedachte haar eens ontstane hartstocht in de praktijk vorm te kunnen geven.

We zijn gespecialiseerd is in particuliere woningbouw en biophilia. Onze ontwerpen omvatten nieuwbouwwoningen en het updaten van verouderde woningen naar wooncomfort van deze tijd. We beschikken over een  uitgebreid netwerk met kennis en expertise, waardoor we kunnen inspelen op uw uiteenlopende en complexe ontwerpvraagstukken. Ook voor jou is ons ontwerp binnen handbereik. Met een slim ontwerp en onze integrale aanpak wordt tijd en daarmee kosten bespaard. Ben je geïnteresseerd neem dan direct contact met ons op.